Digitalno delovno okolje, dostopno vsem sodelavcem kjerkoli in kadarkoli

Z mobilno aplikacijo zagotovite večjo informiranost sodelavcev ter povečajte njihovo zavzetost in pripadnost podjetju. Z enostavnim dostopom do ključnih informacij, ne glede na delovno mesto in lokacijo dela, jih podprite pri učinkovitejšem delu.

Mobilna aplikacija dostopna na Apple Store, Google Play in AppGallery

Ne glede na vrsto pametnega telefona si lahko zaposleni mobilno aplikacijo Digital Agora enostavno naložijo na svoje prenosne naprave. Prilagojena je za iOS, Android in Huawei operacijski sistem.

Sporočila podjetja na dlani

Sodelavci lahko od kjerkoli in kadarkoli preberejo interne novice, obvestila ter se seznanijo s spremembami in novostmi na njihovem delovnem mestu.

Obveščeni prav vsi sodelavci

Določene informacije je potrebno čim hitreje prenesti sodelavcem. Potisna sporočila prispevajo k boljši in ažurni obveščenosti.

Dvosmerna komunikacija

Prek svojih komentarjev, glasov, mnenj in drugih povratnih informacij podjetju lahko vsi neposredno soustvarjajo kulturo organizacije.

Sporočila, prilagojena posameznim skupinam sodelavcev

Sodelavci poleg splošnih sporočil prejmejo obvestila, ki so namenjena prav njim. Tako so na primer obveščeni o prejemu plačilne liste ali spremembi, ki se nanaša na njihovo delovno mesto.

e-Dokumenti vedno pri roki

Dokumenti, kot so plačilne liste, pogodbe o zaposlitvi in aneksi, so zaposlenim na voljo znotraj mobilne aplikacije. Kadarkoli in kjerkoli si jih lahko pogledajo ter snamejo na svoje naprave.

© 2024 - Digital Agora